Workshop Lange Sluitertijdfotografie

Lange Sluitertijdfotografie heeft al lange tijd mijn warme belangstelling. Vaak in combinatie met landschapsfotografie, een andere stille liefde van me.

Vaak krijg ik vragen over mijn lange sluitertijd foto’s. Hoe ze tot stand gekomen zijn. Of wat je allemaal nodig hebt. En of het ingewikkeld is.

Daarom heb ik besloten om een laagdrempelige avondworkshop in de planning te zetten. Net zoals de andere voor maximaal 2 personen. Dan blijft het allemaal lekker overzichtelijk. En leuk om samen met een vriend(in) te doen.

Wat heb je zelf nodig: een camera en een (groothoek)lens. Liefst ook een stevig statief en een grijsfilter van minimaal 8 stops. In overleg is gebruik van mijn grijsfilters en statief ook mogelijk.

Wil jij ook deze tak van sport onder de knie krijgen? Schrijf je dan in voor een leerzaam en gezellig avondje fotograferen met filters en lange tijden. Puur onthaasten dus. ?

Ik organiseer dit op diverse avonden, tijdstip is afhankelijk van het moment van zonsondergang, locatie is Werkendam. Inclusief koffie en koek!

Algemene voorwaarden
De Algemene Voorwaarden die hier op van toepassing zijn kunnen met de link worden bekeken.Workshop Lange Sluitertijdfotografie